perjantai 8. lokakuuta 2010

tervetuloa puerto ricoon

Nyt on sitten hieman yli viikko asustettu taalla Granilla. Intro viikko on mennyt ihan uskomattoman nopeasti, eika kaikkea tietoa pysty millaan omaksumaan! Meidan SanGarden-tiimi, joka koostuu vain tytoista asuu Puerto Ricossa kolmen hengen huoneissa. Asunnot ovat tosi hyvia, ja meilla on isot parvekkeet, joissa on hyva nauttia illalla euron viineja! ;) Niin kuin lahes kaikki Puerto Ricon asunnot, myos meidan on rinteessa, ja nakoalat ovat huikeat. Kamppiksina mulla on kaksi norjalaista tyttoa, jotka molemmat ovat jo olleet aikaisemminkin oppaina. Mun lisaks purrissa (Puerto Ricossa) asuu kaksi suomalaistyttoa, jotka oli myos mun kanssa Mallorcalla opaskoulussa. Kukaan meista ei osaa viela kunnolla skandikielta, joten tunnetaan itsemme ehka hieman ulkopuoliseksi naiden konkareiden seurassa! Ja vois sanoo, etta mulla alkaa pikkuhiljaa pautoutumaan agressioita niita kohtaan! Mutta siita lisaa vahan myohemmin.
 Meidan paatoimisto on Playa del Inglesissa, jossa meidan normi suomi-tiimi asustelee. Purrista Inglesiin on autolla kestaa noin 25 minuuttia, liikenteesta seka kuskista riippuen. (Eilen taisin tehda yhden sunnann ennatyksen huikealla 50 min. suorituksella. Pyorittiin inglesisn keskustassa kuin puolukat konsanaan)
 Vimme keskiviikosta lahtien meilla on ollut lahes joka ilta jonkinnakosta edustus illallista, joissa ruoka ja juoma ei varmasti lopu keksekn. Skandit on aina ihan paniikissa, etta me "suomimafialaiset" viedaan niidenkin osuus tuolla kosteammalla puolella, mistakohan lie saanet tuollaisen kuvan meista? :) Useinmiten meilla on espanialisittain tapas-illallisia, mutta eilen me suomaliset saatiinkin vahan jotain spesialimpaa. Meidat oli nimittain kutsuttu inglesin suomalaiseen ravintolaan Kuparipannuun. Meille oli jarjestetty upea illallinen, jossa tarjolla oli mm. erilaisia salaatteja, kanarialaisia makkaroita, pizzaa, lihapullia, lohkoperunoita ja sienikastiketta. Ravintolan henkilokunta oli kokonaan suomalaista, ja ilta sujuikin hyvin kotimaisissa merkeissa, toki vain lampimammassa ymparistossa. Heti alusta asti poytaan tuotiin shottia shotin peraan, ja siina vaiheessa aloin miettia, etta miksi ihmeessa paatin tulla juuri talle illalliselle autolla!? Ironista on se etta, aikaisemmin en ole taalla ajanut. Valitsin siis ilmeisesti hyvan paivan lahtea harjoittelemaan! Vaikka alkoholia en nauttinutkaan ilta oli oikein hauska. Gran Canarian komea ruotsalainen aluepaallikko oli myos mukana illallisella, ja paasin laulamaan hanelle yleisonpyynnosta Kummeleista tutun "jag tyckar om Lennart" -veisun. Voi olla, etta heitin myos muutaman ruotsalais aiheisen vitsinkin....potkuja tassa odotelessa :D
Tanaan meilla purrin suomalaisilla eli Anskulla, Hannalla ja mulla oli aika tylsa paiva, koska kaikki skandit viettivat aamupaivan lentokentalla. Me paatettiin sitten lahtea tutustumaan Inglesiin, ja loydettiinkin uusi suomalainen ravintola Mummola. Ihastuin siihen paikkaan aivan taysin. Hinnat ovat edulliset ja ruoka oiken maukasta. Lokakuun aikana ravintolan taakse on tarkoitus valmistua aito sauna. Kaikkien suomalais oppaiden harmiksi huomasin, etta Mummolassa on mahdollisuus saada fisuja, seka pelata suomalaisia lautapeleja, ja joukossa oli myos ALIAS! Ei jaa varmaan kenellekkaan epaselvaksi missa suomalaiset oppaat viettavat seuraavan vapaailtansa.
Intro osuus alkaa olla lopuillaan ja ensiviikolla tositoimet vihdoin alkavat.....
;)

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti